Для кулінарів, хто іноді любить приготуванням, й не виносить безлад в кухні вдома!

Want a PPV events? Request in advance so we can stream it for you.
Post Reply
AdelinePon

Для кулінарів, хто іноді любить приготуванням, й не виносить безлад в кухні вдома!

Post by AdelinePon »

Я просто не можу не поділитися пригодою, яка трапилася з мене минулого робочого тижня, і це було.... Моя принцеса захотіла, щоб як кулінарний експерт спекла дещо особливе з нагоди її свята. Я, звісно ж, звичайно, почала вишукувати рецепт у Google і – уявіть!. Витратила цілих півтора години марних пошуків, переходячи з блогу до черговий кулінарний портал! Одні ідеї були занадто складні, інші - зі справжніми екзотичними компонентами, решта - із надмірною кількістю реклами. І як грім серед ясного неба раптово я пригадала про існування цей дивовижний ресурс та просто за п'ять неймовірно швидких хвилин, і це факт! знайшла свою панацею - той самий рецепт! Варіант став настільки зрозумілим, що в результаті навіть юна 12-літня доця несподівано змогла своїй мамі взяти участь. Як результат ми разом приготували неймовірний торт, і він став ідеальним успіхом вечора. Вже сьогодні кожна мої тепер зацікавлені друзі цікавляться: "Де ти відкрила такий неймовірно класний рецепт?"
Каталог
Post Reply